• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 10 гости присутни.

   

САЕМОТ НА КНИГИ ВО ОНБ ,,БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ" - РАДОВИШ ГО ПОСЕТИЈА НАД 1500 ЛИЦА

Детали

Традиционалниот саем на книгата што по повод Месецот на книгата и во чест на Денот на ослободувањето на Радовиш го организира Општинската народна библиотека ,,Браќа Миладиновци" - Радовиш заврши успешно. За тоа зборува големиот интерес и посетеноста од страна на граѓаните од Општините Радовиш и Конче како и организираните посети од страна ученици од општинските основни училишта во радовишко. Во текот на шесте работни дена колку што траеше саемот, истиот го посетија над 1500 посетители со што ефектите и задоволството како за издавачите така и за организаторите и посетителите е на високо задоволително ниво.

1003517_566567840081053_1410718241_n
1390574_566568210081016_756986647_n
1393642_570752192995951_841360569_n
1395315_566567253414445_1054989193_n
1451514_570752619662575_1168513135_n
1452129_566567736747730_698442136_n
1455937_570752689662568_2028517461_n
1458440_570752329662604_1177140713_n
1461194_566567546747749_1187580237_n
1470247_570752832995887_1060663367_n
521749_566567083414462_1762603151_n
559415_570752769662560_66079436_n
8310_570752799662557_638163225_n
sa_kn_01
sa_kn_02
sa_kn_03
sa_kn_04
sa_kn_05
sa_kn_06
01/19 
start stop bwd fwd

   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013