• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 15 гости присутни.

   

Промоција на романот ,,Sид што оди" на авторот Илхами Емин

Детали

На 12-ти Јули 2013 година во Општинската народна библиотека ,,Браќа Миладиновци" - Радовиш како програмска содржина на Радовишкото културно лето 2013 година, во присуство на одбрана публика, промовиран беше романот ,,Sид што оди" на авторот Илхами Емин.Промотор на овој роман беше познатото филозофско име - професор Ферид Мухиќ, а фрагменти од романот презентираа: Катерина Диманова, Славчо Атанасов и Борче Панов.

  • 1014163_512968272107677_328450090_n
  • 1069380_512968952107609_731527821_n
  • 164668_512969288774242_62255083_n
  • 69247_511829022221602_4194320_n
  • 946574_512968358774335_208914458_n

   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013