• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 16 гости присутни.

   

ПРОМОЦИЈА НА НОВО ПРОЗНО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПЕТРАНКА КОСТАДИНОВА

Детали

Општинската народна библиотека ,,Браќа Миладиновци" - Радовиш, утре, среда 24 Јули 2013 година со почеток од 20 часот, е место, време и можност за нова средба и дружење на љубителите на пишуваниот збор. Станува збор за промоција на новото прозно остварување на младата средношколка и прозаист Петранка Костадинова од село Злеово - радовишко насловено како ,,ГОРДОСТА НА МОЈОТ ТАТКО - Од дебелиот кожен дневник". Промовирањето на ова прозно остварување на Костадинова и овој пат му е доверено на проф. Славчо Атанасов, а улогата на посетители и учесници на овој несекојдневен настан им ја доделуваме на сите оние кои ќе решат да бидат дел од оваа активност на ОНБ ,,Браќа Миладиновци". Повелете.!

  • 1069235_516771091727395_1676662965_n
   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013