• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 17 гости присутни.

   

ПРОМОВИРАН РОМАНОТ ,,ГОРДОСТА НА ТАТКО МИ" НА МЛАДАТА ПРОЗАИСТКА ПЕТРАНКА КОСТАДИНОВА

Детали

Во соодветен амбиент и голема посетеност од страна на љубителите на пишуваниот збор, вечерва во организација на Општинската народна библиотека ,,Браќа Миладиновци" - Радовиш, беше промовирано новото, второ по ред прозно остварување на младата Петранка Костадинова. Промотор на романот насловен како ,,ГОРДОСТА НА ТАТКО МИ - Од дебелиот кожен дневник". беше проф. Славчо Атанасов, а делови од романот пред присутните читаше проф. Катерина Диманова. свои поздравни обракаља па имаа директорот на библиотеката Станој Петров и директорот на рудникот ,,Бучим" Николајчо Николов кој и лично ог спонзорираше печатењето на овој роман.

  • 1000740_517562671648237_1949905328_n
  • 1003488_517562554981582_1719322236_n
  • 1004904_517562858314885_1003411857_n
  • 1069270_517562434981594_1402353865_n
  • 602687_517562941648210_906652180_n
  • 945176_517562161648288_1597235407_n
  • 998221_517563131648191_1900082733_n

   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013