• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 11 гости присутни.

   

Афористичка вечер: ,,Мудроста на вековите"

Детали

Летната сцена во Етнолошката збирка при Центарот за култура ,,Ацо Караманов" синоќа беше место за дружење на автори на афоризми и народни мудрости со љубители на истите.
Во вечерта насловена како ,,МУДРОСТА НА ВЕКОВИТЕ", афоризми, поговорки и хумореска поврзани со нашето секојдневие презентираа афористичарите Ристо Филчевски, Ацо Ѓорѓиев и Ѓорѓи Панов и Славчо Атанасов, а уводничар беше Иван Котев.

 

  • 1004667_518678844869953_242391151_n
  • 249004_518678544869983_1294627258_n
  • 996546_518678638203307_1841436265_n

   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013