• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 55 гости присутни.

   

,,Мајски цвет 2013"

Детали

natprevarОпштинската народна библиотека ,,Браќа Миладиновци" - Радовиш, на овогодинешново издание на Детскиот поетски фестивал ,,Мајски цвет 2013" кој во организација на ЈОУБ ,,Искра" и Литературниот клуб ,,Копнеж" од Кочани се одржа на 10 мај 2013 година, имаше успешен настап. Во наптреварувачкиот дел за избор на најoдбра литературна творба, наградена беше творбата на ученичката Димитрина Дечинова од VII-в одделение од ООУ ,,Крсте Петков Мисирков" а ОНБ ,,Браќа Миладиновци" беше пофалена како најдобра библиотека учесник на фестивалот.

247639_277654009038596_236551481_n
417827_277654779038519_314430998_n
486677_277649999038997_741767644_n
603806_277654669038530_931722907_n
941348_277652485705415_1484384454_n
nagrada
1/6 
start stop bwd fwd

   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013