• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 55 гости присутни.

   

Промоција на книга

Детали

На 25ти Јануари, 2013 година, во просториите на ОНБ „Браќа Миладиновци“, во Радовиш, се одржа промоцијата на книгата „Секој крај е нов почеток“ од Петранка Костадинова.

23232
23348_278492302280201_1697445036_n
318017_278492022280229_217684704_n
321488_278492158946882_1945120534_n
394819_278908418905256_226158840_n
550215_278492142280217_923633249_n
71816_278491985613566_311814926_n
734673_278492962280135_2007357306_n
73520_281013778694720_823365427_n
p.k8
p.k9
01/11 
start stop bwd fwd

   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013