• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 51 гости присутни.

   

Литературно попладне со поетот Горјан Петрески

Детали

Во организација на ОНБ „Браќа миладиновци“ од Радовиш, се одржа литературно попладне со поетот Горјан Петрески.

1DSCF3819
2DSCF3818
DSCF3809
DSCF3810
DSCF3812
DSCF3814
DSCF3815
DSCF3816
DSCF3817
1/9 
start stop bwd fwd
   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013