• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 56 гости присутни.

   

ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК ЗА НЕВРАБОТЕНИ ЛИЦА

Детали

Агенцијата за вработување започна со спроведување на вториот циклус на обуки за невработени лица кои се директен придонес на мерките кои  ги донесе Владата на Р. Македонија за намалување на невработеноста.  

Курсевите за почетен италијански јазик ги следат 10 невработени лица.

1396165_orig
2848489_orig
3841581_orig
6208119_orig
1/4 
start stop bwd fwd

   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013