• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 49 гости присутни.

   

ОБУКИ АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Детали

Продолжуваат обуките за англиски јазик за невработени лица, кои библиотеката ги организира во рамките на проектот Како полесно до работа. Во текот на месец Мај и Јуни невработените од  втора група ќе бидат во можност да следат 40 часа со што ќе  се стекнат со основно познавање на англискиот јазик.

1300980_orig
4136599_orig
1300980_orig
4136599_orig
1/2 
start stop bwd fwd

   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013