• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 50 гости присутни.

   

23.04.2012 - САЕМ НА КНИГА

Детали

Женска  акција“ и Клубот "GLOW" во партнерство со  Јавната библиотека „Браќа Миладиновци“ од Радовиш во чест на  одбележувањето на Светскиот ден на книгата и авторското право 23 Април,  организира Саем на книгата со цел поттикнување на читањето кај граѓаните и поттикнување  за дарување на книга за отварање на библиотека во Конче.

На Саемот со свои изданија ќе учествуваат две издавачки куќи: Култура и Топер.

3426221_orig
4569070_orig
6621572_orig
6895758_orig
833056_orig
1/5 
start stop bwd fwd

   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013