• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 52 гости присутни.

   

АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА НЕВРАБОТЕНИ ЛИЦА

Детали
5261243_orig
676313_orig
5261243_orig
676313_orig
1/2 
start stop bwd fwd

     Библиотеката „Браќа Миладиновци“ од Радовиш организира бесплатни курсеви за англиски јазик за 20 невработени лица како дел од  проектот „Како полесно до работа“ кој се реализира со помош на Наградата за социјална интеграција која библитоеката ја доби за успешна реализација на проектот „Креативни умови создаваат можности за работа.“

   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013