• images/Biblioteka/banners/Untitled-1.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-2.png
  • images/Biblioteka/banners/Untitled-3.png

Следете не на Facebook  

   

Кој е онлајн  

Има 52 гости присутни.

   

СОСТАНОК НА ПЛИП ГРАНТИСТИ ВО ЉУБЉАНА

Детали

     Третиот меѓународен состанок  на ЕИФЛ – ПЛИП  се одржа  во Љубљана  од    29 Јануари – 02 Февруари 2012 год., и на него зедоа учество над 30 претставници од библиотеки од Европа, Африка и Латинска Америка. 

1888568_orig
2945355_orig
6068872_orig
7649165_orig
9180603_orig
9420724_orig
9664916_orig
9688862_orig
1/8 
start stop bwd fwd

     На состанокот преку свој претставник зеде учество и нашата библиотека.  Координаторот на проектот „Креативни умови создаваат можности за работа“, Иванка Соколова ги презентираше резултатите од проектот и активностите  кои се планираат во наредниот период. 

   
© Библиотека „Браќа Миладиновци“ - Радовиш, 2013